Start to Run

START TO RUN

Gezellig samen sporten staat voorop. Veel beginners gingen jou al voor.

 

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. We beginnen weer op maandag 21 september.

WAAROM MOET JIJ GAAN HARDLOPEN?

 

Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken!

VOEDINGSGIDS EN RUNNER'S WORLD

 

De voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina's) vol gezonde tips en recepten.

DE APP

 

4 maanden gratis toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoaching. 

CURSUSDATA

 

De eerstvolgende cursus start op 21 septembert om 19.00 uur, sportpark De Branten, Soerendonck.

DE START TO RUN TRAININGEN

 

Wat leer je in een Yakult Start to Run-les? Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Wat krijg je voor € 49,50?

7 weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer. Deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!

 

Als je meedoet aan een cursus Yakult Start to Run krijg je 4 maanden gratis toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoiaching. Als je niet meedoet aan een cursus mag je 2 gratis trainingen van de App proberen. Verder krijg je de voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina's) vol gezonde tips en recepten en een

mini-abonnement van 3 edities op het tijdschrift Runner's World.

trainen@loopgroepcranendonck.nl